Bed & Breakfast

Bed & Breakfast in In Nije Dei is geen gewone Bed & Breakfast.

Bed & Breakfast in In Nije Dei is niet opgepropt zitten in een slaapkamertje met een mini-televisie op armlengte afstand. Niet op sokken lopen, omdat anders iedereen in het huis je hoort. Geen gezamenlijk gebruik van de douchegelegenheid.

Bed & Breakfast in In Nije Dei is ontvangen worden in één van de ruime logementen. Die hebben alle een grote woonkamer, want ze zijn in eerste instantie gemaakt voor verblijven van langere duur. Slapen is boven. Er is een keuken met alles d'r op en d'r an. En alle logementen hebben badkamers zoals het hoort.

Ontbijt

Het ontbijt wordt niet geserveerd. Alle ingrediënten voor een goed begin van de dag staan in de koelkast. Daar heeft nog nooit iemand een vervelende opmerking over gemaakt, want we bieden wat we zelf ook zouden willen.

Faciliteiten

Wie wat langer blijft dan één dag, kan gebruik maken van de faciliteiten. Fietsen staan ter beschikking en als er iets te wassen valt [of natgeregende kleding even moet worden gedroogd], kan dat moeiteloos. Eigen fietsen staan veilig en droog onder dak.

Kosten

Bed & Breakfast in In Nije Dei kost € 90 per tweepersoonskamer per nacht. Voor verlengingen wordt € 70 per nacht in rekening gebracht. Onze prijzen zijn all-in, dat wil zeggen inclusief toeristenbelasting, reserveringskosten, gebruik van fietsen, wasfaciliteiten e.d.

Welkom

En ook voor Bed & Breakfast gasten geldt onze slogan: we vinden het leuk als u onze gast wilt zijn!

Geïnteresseerd? Vul dit aanvraaglijstje even in of bel 06 2250 8613.